AxiCare


AxiCare
is door mij (Rob Lubberts) opgericht. Ik ben de drijvende kracht achter dit bedrijf. Al sinds 1980 ben ik actief binnen de Eerste Hulp Verlening. Al als kleine jongen ging ik naar Evenementen toe om daar hulp te kunnen verlenen. Door het volgen en verzorgen van opleidingen, oefeningen, etc. is uiteindelijk in 2000 AxiCare opgericht.

In een maatschappij waarin veel verandert en u steeds vaker met een letsel in aanraking komt, is kennis van Eerste Hulp Verlening noodzakelijk. Door een team van enthousiaste mensen staan wij garant voor een succesvolle opleiding van uw medewerkers. Dat blijkt uit de evaluaties na afloop van de cursus. Een aantal van onze cursisten heeft succesvol hulp geboden na het volgen van een training.

Mijn opgedane kennis in het bedrijfsleven en mijn werktuigbouwkundige achtergrond helpen om de vertaalslag te maken van de theorie naar de praktijk.

Naast een goede instructeur vindt AxiCare het belangrijk dat er ook een goede cursusbegeleiding is. Bij grotere groepen of groepen waarbij extra begeleiding gevraagd wordt, zal een vrouwelijke cursusbegeleidster aanwezig zijn. Hierdoor is het ook mogelijk om in kleinere groepjes praktisch te oefenen, zodat er nog meer aandacht is voor de cursist.

AxiCare is een uitstekende partner indien u wilt dat u goed wordt opgeleid.

 

 

<!--[endif]--> <!--[if !vml]-->
Rinske Ellonk
<!--[endif]-->

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van AxiCare

19-04-2016

Wilt u up-to-date blijven betreffende activiteiten van AxiCare, volg ons dan via facebook: https://facebook.

>> Lees verder

Tijdelijk niet bereikbaar

18-03-2015

AxiCare is van woensdag 18 maart 1200u tot maandagochtend 800u tijdelijk telefonisch niet bereikbaar.

>> Lees verder

Bedrijfsatuo

06-02-2015

Zo rijdt AxiCare binnenkort door Nederland, op weg naar tevreden klanten. Andere auto, maar met verbeterde belettering er op aangebracht.

>> Lees verder

Axicare

Deventerweg 61
7214 DA Epse

T: 0570 - 745 112
E: info@axicare.nl
W: www.axicare.nl

KvK nr 04061275
BTW nr NL1372.67.836.801